Geplaatst op

Licht tijdens de donker dagen

Licht tijdens de donkere dagen

In deze periode van het jaar kunt U wel extra licht gebruiken. Zeker tijdens schilderswerkzaamheden, waarbij het echt om de details gaat, is een goede bouwlamp nagenoeg onmisbaar.

Energiezuinig en duurzaam

Omdat er tegenwoordig ook in de schilderswereld wordt gewerkt met LED lampen, scheelt dit natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Niet alleen het energieverbruik ligt een stuk lager, maar ook de lampen zelf gaan veel langer mee, waardoor U nog meer plezier heeft van uw bouwlamp.

Gelukkig hebben wij hiervoor de juiste lampen in huis! Wat denkt U van de praktische serie van John Helper. Met een assortiment van diverse wattages is er altijd een bouwlamp geschikt voor uw klus.

De Scangrip Area Lite-serie bestaat uit hoge prestatie LED werklampen die in 360┬░ de gehele ruimte verlichten met krachtig en helder licht zonder te verblinden.

Een behuizing van duurzaam en zeer schokbestendig kunststof maakt de werklamp uitermate geschikt voor professioneel gebruik in elke werkplaats.

De Area Lite C verlicht met een sterkte van 4000 lumen en beschikt over een 5 meter lange snoer waardoor de lamp zeer flexibel is. De Area Lite werklamp kan rechtstreeks aan een werkbank worden bevestigd, of gebruik de stevige haak om de lamp op te hangen waar u maar wilt.

Met statief nog flexibeler

Wilt u profiteren van optimale flexibiliteit? De Area Lite-werklampen kunnen rechtstreeks gemonteerd worden op de Scangrip Tripod, zodat U zonder tijdverlies de lamp op de juiste hoogte of plaats heeft staan.

Al met al wederom keuze genoeg. Klik hier voor onze volledige assortiment werklampen. Mocht U twijfelen, of niet weten welke bouwlamp voor u geschikt is, neem dan contact op met ons team en dan kunnen wij U vrijblijvend adviseren.