Werkkleding

Werkkleding bij Nicolaasverf.nl

Werkkleding is er om te beschermen tegen vuil, stof, gevaarlijke stoffen en voor het beschermen van de onderkleding. Bedrijfskleding kan ook bescherming bieden tegen koude omstandigheden, zowel binnen als buiten. Stoffen zijn voor werkkleding zeer belangrijk. De uiterst stevige stof cordura is zeer populair bij zowel dragers als fabrikanten. De werkkleding in ons assortiment voldoet aan veiligheidsnormen. Ook voor de wat intensievere normen hebben wij geschikte kleding. Denk hierbij aan  bescherming tegen water, kou, vlammen en slechte zichtbaarheid.

Wij van nicolaasverf.nl geloven in veilig werken en  bieden naast kleding ook verschillende andere producten aan. U kunt hierbij denken aan werkschoenen,  gehoorbescherming, werkhandschoenen, werkbroeken en overalls.  Als u op zoek bent naar een specifiek product kunt u gebruik maken van de zoekfunctie rechts bovenaan deze webpagina.

Specifieke wensen?

Heeft u specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld het bedrukken van bedrijfskleding? Of specifieke vragen wanneer het gaat om normeringen en/of welk product het meest geschikt is voor uw werksituatie? Neemt u dan gerust contact op met onze specialisten, dit kan door middel van ons contactformulier, of door te bellen naar: 071 576 89 67.

Merken

Categorieën