product_schildersbenodigdheden

Al ruim 80 jaar is Nicolaas Verf dé verfspecialist voor de professionele schilder in Leiden en omstreken. Nicolaas Verf is nog steeds een familiebedrijf dat werkelijk elk type verf in haar sortiment heeft. Het motto van onze klanten (waar wij ons graag bij aansluiten) is dan ook: ‘als het bij Nicolaas niet te koop, is het nergens te koop’.

Wij leveren alles

Wie zijn wij? Wij zijn een groot- en kleinhandel met een moderne winkel in Leiden. Wij leveren alles. Of het nu gaat om bouwverf, industrieverf, autolakken of zelfs speciale antifoulings voor schepen. Per soort verf hebben wij meerdere merken in het assortiment. Ook graffitispuiters kunnen bij ons terecht. Spuitbussen, markers, special tweezijdige stiften, maar ook graffitimagazines zijn bij ons te koop. In onze eigen kleurmakerij kunnen wij werkelijk elke kleur creëren die u wilt.

Erkend Sikkens specialist

Naast dat wij elke kleur verf in onze eigen kleurmakerij kunnen creëren, is Nicolaas Verf ook erkend Sikkens specialist. Voor al uw Sikkens producten bent u bij ons op het juiste adres.

Bedrijfskleding met uw logo

Naast het enorme aanbod aan verf en aanverwante producten, kunt u bij ons ook terecht voor zaken die je niet zo snel van een verfspecialist zult verwachten. Wij hebben een groot assortiment aan bedrijfskleding. Bovendien kan de kleding geheel naar wens worden bedrukt of geborduurd. Van bedrijf tot particulier, van vereniging tot stichting, iedereen kan bij ons terecht! Zo leveren wij naast kleding ook handdoeken, mokken, muismatten of bijvoorbeeld placemats. In de meeste gevallen is het sturen van een bestand in EPS- of JPG-formaat voldoende.