Wie zijn wij

Wij zijn wij - onze winkel

Al ruim 80 jaar is Nicolaas Verf dé verfspecialist voor de professionele schilder in Leiden en omstreken. Nicolaas Verf is nog steeds een familiebedrijf dat werkelijk elk type verf in haar assortiment heeft. Het motto van onze klanten (waar wij ons graag bij aansluiten) is dan ook: ‘Als het bij Nicolaas niet te koop is, is het nergens te koop’.

Wij leveren alles op gebied van verf

Wie zijn wij? Wij zijn een groot- en kleinhandel met een moderne winkel in Leiden. Wij leveren alles. Of het nu gaat om bouwverf, industrieverf, autolakken of zelfs speciale antifoulings voor schepen. Per soort verf hebben wij meerdere merken in het assortiment. In onze eigen kleurmakerij kunnen wij werkelijk elke kleur creëren die u wilt. Ook graffiti-artiesten kunnen bij ons terecht. Spuitbussen, markers, speciale tweezijdige stiften, maar ook graffiti-magazines zijn bij ons te koop.

Erkend Sikkens specialist

Naast dat wij elke kleur verf in onze eigen kleurmakerij kunnen creëren, is Nicolaas Verf ook erkend Sikkens specialist. Voor al uw Sikkens producten bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer dan alleen verf

Naast het enorme aanbod aan verf en schildersbenodigdheden, kunt u bij ons ook terecht voor zaken die je niet zo snel van een verfspecialist zult verwachten. Wij hebben een selectie aan werkkleding van Workman. We leveren elektrische gereedschappen. We hebben een compleet sortiment van onderhoudsproducten voor houten vloeren en meubels. We leveren behang en hebben een zeer compleet aanbod handgereedschappen.

Van bedrijf tot particulier, iedereen kan bij ons terecht!