skip to Main Content
Gratis verzending vanaf € 75,-
Indasa Rhyno Schuurpapier

Indasa Rhyno Schuurpapier

Indasa Rhyno Schuurpapier.

Een geweldige kwaliteit voor een schappelijke prijs. Dat is het schuurmateriaal van  Rhyno in het kort omschreven. De anti-volloop bescherming zorgt voor een langere levensduur van dit schuurpapier. Zo gaat elke schijf langer mee. Door uitstekende klittenband-hechting makkelijk en snel te verwisselen.

Dit schuurpapier is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Bijvoorbeeld de Rhynogrip 150 mm plus line. Door toevoeging van latex is deze schijf zeer flexibel!  Uitermate geschikt voor het afschuren van oude verflagen, polyester filler, plamuur, vulprimer, lak, verf, vernis, hout, plastic en fiberglas.

Of u kiest voor de Rhynogrip Red line, deze stroken van 81 x 133 mm  hebben een hoge afnamecapaciteit, lange levensduur, zijn extra flexibel in de fijnere korrels door toevoeging van Latex (gripmateriaal en vellen) en daardoor ideaal voor het schuren van onregelmatige vormen, contouren, enz. Toevoeging (additief) vanaf korrel 80 om het vollopen van het schuurpapier tegen te gaan.  De Rhyno Red line geeft een zeer goed resultaat op harde materialen.

Heeft u geen machines die zijn voorzien van het klittenband systeem? Geen probleem, want ook de rollen van Rhynalox hebben wij voorradig. Deze rollen ,met een lengte van 5 meter zijn verkrijgbaar in diverse korrels. Geschikt voor machinaal gebruik (in de papierklem) en voor handmatig schuren.

Al met al keuze genoeg. Een leuk en betaalbaar assortiment schuurpapier.

 

 

 

 

 

 

Back To Top