Geplaatst op

Het voorjaar is begonnen

Voorjaar

Het voorjaar is weer begonnen. We worden weer wakker van fluitende vogels en kunnen weer zonder jas naar buiten. Tijd om de buitenboel lekker op te frissen! En dan vergeten we natuurlijk het schilderwerk niet.

Maar… welke verf gaan we gebruiken? Beits, hoogglanslak of toch een zijdeglanslak.

Alles kan, als het maar leuk is zou Oma Fladder zeggen. Kiest u voor een hoogglans lak, dan geven wij u hieronder een aantal opties:

Sikkens Rubbol XD High Gloss

Sikkens Rubbol XD Gloss

Sikkens Rubbol XD High Gloss is op basis van de extreem duurzame StARtechnologie ontwikkeld. StAR staat voor STyreen reinforced Alkyd Resin. Het is een uniek bindmiddel, het basis-bestanddeel van deze verf. Hierdoor is overschilderen minder vaak nodig, waardoor bespaard kan worden op het onderhoud op lange termijn. De StAR-technologie is een door AkzoNobel gepatenteerde technologie.

Rubbol XD High Gloss is extreem beschermend en heeft een lang glans- en kleurbehoud. Door de unieke bindmiddelcombinatie is Sikkens Rubbol XD dé standaard voor buitenduurzaamheid. 10 jaar bewezen bescherming tegen UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk. Het product is verwerkbaar van 0 ˚C tot 30 ˚C. Wat u niet alleen aan het voorjaar gebonden houdt.

Sikkens Rubbol SB

De klassieker van Sikkens! Een silicone based hoogglanslak voor buiten.

Door de prettige verwerking en de mooie hoogglans is Sikkens Rubbol SB al meer dan 35 jaar een begrip onder schilders en opdrachtgevers. Sikkens Rubbol SB is een gesiliconiseerde alkydhars hoogglans voor buiten. Het verfraait het houtwerk buiten door de hoogglans en de uitstekende vloei. Sikkens Rubbol SB biedt tot 8 jaar lang bescherming.

Drost Devetaal Supreme Hoogglanslak

Drost Devetaal Supreme Hoogglanslak is een extreem duurzame en weervaste hoogglans lakverf. Geschikt voor verwerking in alle seizoenen. Drost Devetaal Supreme Hoogglanslak is van onbetwiste topkwaliteit wanneer het gaat om een hoogwaardige en duurzame buitenlak. Deze biobased gecertificeerde hoogglans lakverf bezit maximale buitenduurzaamheid voor buitenlak. Hierdoor wordt de onderhoudstermijn verlengd naar 10 tot 12 jaar. Verder is de Devetaal Supreme Hoogglans een uitblinker in de doordroging bij koude temperaturen vanaf 0 °C. Dit houdt in dat er een verlenging van het buitenseizoen gecreëerd is, waardoor de lak ecologisch verantwoord is. Voor een optimaal resultaat gebruikt u deze Drost Supreme in combinatie met de Supreme grondverf.

Copperant Quattro Hoogglanslak UV+

Copperant Quattro Biobased Lakverf Zijdeglans

Copperant Quattro Biobased Lakverf Hoogglans is een professionele UV bestendige lakverf op basis van plantaardig bindmiddel. In combinatie met Quattro Grondverf is de lakverf tot 10 jaar onderhoudsarm. De lak is kras- en stootvast en behoudt elasticiteit waardoor de kans op barsten of bladderen minimaal is. Quattro Lakverf heeft een prettige verwerking, een optimale dekking met mooie vloei en een langdurig behoud van originele kleur en glans door de zeer hoge UV bestendigheid.

Dit is een greep uit ons assortiment. Tevens hebben wij duurzame lakken voor buiten op waterbasis, maar dat is een heel ander hoofdstuk in het grote boek der verf.

Mochten er bij u vragen op zijn komen borrelen, stel ze gerust. Wij voorzien u graag van de juist informatie.