skip to Main Content
Gratis verzending vanaf € 75,-
Gratis Handschoenen én Kwast Bij Sikkens XD

Gratis handschoenen én kwast bij Sikkens XD

Als erkend Sikkens specialist adviseren wij onze klanten graag de buitenlakken van Sikkens XD. Niet zo gek, want deze zijn al jaren de standaard voor duurzaamheid en een sterke dekking. Tot en met augustus profiteert elke klant bij Nicolaas Verf van een leuke extra: u ontvangt namelijk een set handschoenen en een schilderskwast ter waarde van € 13,- helemaal gratis!

Schilderen als een professional

Zon, regen en wind, de ligging van uw woning, de kwaliteit van de ondergrond; het zijn allemaal omstandigheden die invloed hebben op de levensduur van uw schilderwerk. Met de dekkende en transparante lakken van Sikkens bent u verzekerd van een duurzaam resultaat. Om u optimaal te ondersteunen heeft Nicolaas Verf het complete assortiment Sikkens producten in zijn winkel. Onze medewerkers geven u indien gewenst graag advies.

Mooie dekkende lakken van Sikkens XD

Zoekt u een professionele dekkende lak voor uw woning? Kies dan voor één van de Rubbol producten van Sikkens. Speciaal ontwikkelt om alle houtsoorten duurzaam te beschermen, te onderhouden en te verfraaien. Alle Sikkens aflakproducten kunnen in vele gewenste tinten en diverse producten worden gemengd.

U kunt gebruik maken van de Sikkens XD actie tot en met augustus 2015 en zolang de voorraad strekt. Kom nu langs in onze winkel en bekijk gelijk onze andere aanbiedingen!

Back To Top