skip to Main Content
Gratis verzending vanaf € 75,-
Go Paint Store & Go: Kwasten Uitspoelen 2.0

Go Paint Store & Go: Kwasten uitspoelen 2.0

Maakt u aan het einde van de verfklus uw kwasten schoon onder de kraan? Er bestaan andere oplossingen die tijd, kwasten en het milieu besparen. De Go Paint Store & Go reinigt en bewaart uw kwasten op een duurzame manier. 


Het uitspoelen van een verfkwast onder de kraan lijkt niet zo een groot probleem omdat het al jaren wordt gedaan. Toch bevat verf veel stoffen die niet in het water vervuilen. Deze stoffen worden vervolgens niet gedetecteerd door de waterzuivering, met beschadiging van het milieu tot gevolg. In Frankrijk is het sinds januari 2014 zelfs verboden voor professionele schilders om kwasten uit te spoelen onder de kraan.

Kwasten zijn bovendien niet meer zo goedkoop als vroeger. Zeker niet als het een kwast van echt Chinees varkenshaar betreft. Als schilder bent u daar zuinig op en maakt u deze ook goed schoon, zeker als u gaat schilderen met een andere kleur. Waterdragende verf droogt soms al in de kwast, waardoor deze niet meer lekker schildert. Het uitspoelen van de kwast onder de kraan is dan tijdrovend en beschadigt op den duur de kwast.

De Go Paint Store & Go is een oplossing die ervoor zorgt dat er geen verf in de gootsteen terecht komt. Het verf van de kwast zakt namelijk in de zeef van de Go Paint Store & Go. Het zeefje is makkelijk te verwijderen en de zak die de resten opvangt makkelijk weg te gooien. De Go Paint Store & Go bewaart bovendien uw kwasten probleemloos dagenlang, waardoor u een verfklus weer makkelijk kan oppakken met een schone kwast.

De Go Paint Store & Go is bij ons op bestelling leverbaar.

Back To Top