skip to Main Content
Gratis verzending vanaf € 75,-
De Pantone Kleur Van 2017: Greenery

De pantone kleur van 2017: Greenery

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Daar hoort natuurlijk een nieuwe Pantone kleur bij, ieder jaar kiest Pantone de kleur van het jaar. Voor 2017 kiest Pantone de geel-groene kleur: Greenery.

Geïnspireerd door de natuur

Greenery betekent begin: een frisse start van het nieuwe jaar. De wereld wordt steeds moderner en daarmee groeit het verlangen om ons opnieuw te verbinden met de natuur. De frisse, geel-groene kleur verwijst naar de lentedagen, wanneer het groen opleeft in de natuur.

Go green

Greenery staat voor milieu, voor het groen van de natuur. Pantone heeft wel eens eerder een groene kleur verkozen tot kleur van het jaar, maar nog nooit zo’n heldere tint. In 2013 was de kleur van het jaar Emerald, en in 2010 de groen-blauwe Turquoise. Deze twee tinten groen waren donkerder en meer ingetogen dan Greenery.

Groen kleuradvies van Nicolaas Verf

Wilt u advies en tips voor het kiezen van uw groen voor uw auto, boot, bedrijfspand of interieur? Kom langs in onze winkel, wij helpen u graag verder. In onze kleurmakerij maken wij naast deze groene kleur Greenery uiteraard alle kleuren in onze mengmachine.

Spuitbussen afvullen bij Nicolaas Verf in Leiden

Bij Nicolaas Verf bent u aan het juiste adres voor al uw verf en schildersbenodigdheden. Onze specialisten staan voor u klaar om spuitbussen af te vullen met de gewenste verf en kleur. In onze eigen kleurmakerij kunnen wij werkelijk elke kleur creëren die u wilt. Kom gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op.

PANTONE Color of the Year 2017 

Back To Top