skip to Main Content
Gratis verzending vanaf € 75,-
Dé Kleurentrend Van 2016

Dé kleurentrend van 2016

Het nieuwe jaar begint weer fris met nieuwe verfklussen. Wit, blauw, paars en groen. Van ramen en kozijnen tot muren en plafonds. U pakt alles weer aan met een neutrale of knallende kleur. Om uw klanten optimaal te adviseren is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste trends. Weet u al wat dé PANTONE kleuren van dit jaar zijn?

PANTONE kleuren

In 2016 is er gekozen voor rustige pastel tinten. De twee PANTONE kleuren die dit jaar niet kunnen ontbreken, zijn: Rose Quartz & Serenity, ook wel PANTONE 13-1520 en PANTONE 15-3919. De perfecte combinatie van een warme roze tint met een wat koelere paarse tint. De PANTONE kleuren zorgen voor sfeer en rust in een ruimte.

Nog meer kleuren

Houdt uw klant niet van pasteltinten? Dan zijn er natuurlijk nog genoeg andere mogelijkheden waarmee u de leefruimtes up-to-date maakt. Starfish, Opal Gray, Arctic of Tourmaline zijn mooie alternatieven om voor te stellen. Liever een echte knalkleur? Adviseer dan Lentil Sprout, Fig of Navy Blue. Al deze kleuren kunnen wij in de juiste verf voor uw mengen in onze eigen kleurmakerij.

PANTONE trends

Elk jaar worden er weer andere PANTONE kleuren van het jaar gekozen. Deze kleuren worden dé trend in dat jaar en gaat u dat jaar regelmatig op uw verfkwast terugvinden. Voor klanten is het soms moeilijk om een kleur uit te kiezen die bij hun past. Er zijn zoveel keuzemogelijkheden! Het advies van een schilderspecialist heeft een centrale rol bij de uiteindelijke beslissing. Daarom is het volgen van kleurentrends altijd belangrijk.

Meer informatie over kleuren?

Nicolaas Verf is uw verfspecialist. Wij weten alles over de laatste trends en ons assortiment verf. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kom gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op.

Bron: Pantone.com

Back To Top