skip to Main Content
Corona Virus Covid 19

Corona Virus Covid 19

Geachte Relatie,

De nieuwe berichten omtrent de corona crisis volgen zich snel op . Uiteraard volgen wij ook de berichtgeving op de voet.

In China lijkt het onder controle en ook de leveringen komen weer op gang. Het episch centrum is verschoven naar Europa met de gevolgen die u ongetwijfeld via de media heeft vernomen.

Het zou kunnen zijn dat ook wij niet geheel ontkomen aan maatregelen die onze reguliere bedrijfsvoering gaan treffen.

Wij zijn gewoon bereikbaar en zullen dat ook zijn totdat wij vanuit onze regering opdracht krijgen om te sluiten.

In de winkel hanteren wij de afstandsregel van 1,5 meter, wij vragen u bij contante betalingen het geld op de balie te leggen, zodat wij contactloos kunnen afrekenen. Ook zullen wij de pinautomaten schoonhouden en zijn er desinfecterende middelen aanwezig.

Bent U niet in de mogelijkheid om naar onze winkel te komen, dan zijn er voldoende bestel- en bezorgopties. U kunt uw bestelling in onze webshop plaatsen en afrekenen www.nicolaasverf.nl , maar ook kunt u uw bestelling telefonisch (071 576 89 67)of per mail ( info@nicolaasverf.nl )  doorgeven. Wij zorgen voor de bezorging. In de regio zal dit met onze eigen bezorgdienst zijn, verder weg zal DHL deze taak op zich nemen. De betaling zal plaatsvinden d.m.v een betaalverzoek, mobiele pin of op rekening.

Wij hopen op deze manier het Corona virus buiten de deur te houden en rekenen op uw begrip.

Met kleurrijke groet,

Nicolaas Verf BV

Back To Top