skip to Main Content
Gratis verzending vanaf € 75,-
Bestel Uw Verfproducten Online Via Onze Nieuwe Webshop!

Bestel uw verfproducten online via onze nieuwe webshop!

Geen tijd om naar onze winkel te komen, maar wel nieuwe verfmiddelen nodig? Dat komt goed uit! Vanaf nu bestelt u snel en makkelijk online alles voor uw verfklus. In de grootste verfwebshop van Leiden en omstreken vindt u alle typen verf. Van lak tot aan beits en van bootlak tot aan beschermingsmiddelen aan toe.

Bespaar tijd. Bestel uw verf online in de Nicolaas verfwebshop!

De werkdag vliegt voorbij. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het er bij inschiet om bij onze verfgroothandel langs te gaan voor verfproducten. Gelukkig biedt onze nieuwe verfwebshop uitkomst: met één klik op de knop bestelt u uw benodigde verfmiddelen. Zelfs verven op kleur gemengd.

De eerste webshop met bootlakken en autolakken

Het motto van onze klanten (waar wij ons graag bij aansluiten) is: ‘als het bij Nicolaas niet te koop, is het nergens te koop’. Zo mogen onze unieke autolakken, bootlakken en antifoulings voor schepen niet ontbreken in de webshop. Maar dat niet alleen, ook mengkleuren, reinigingsmiddelen en elektrisch gereedschap zijn vanaf nu online verkrijgbaar.
Online verfwinkel overzicht

Advies van Nicolaas Verf

Heeft u vragen over de producten in onze webshop? Of heeft u advies nodig van een expert? Vraag het Nicolaas Verf, wij helpen u graag.
Wilt u liever langskomen in onze winkel in Leiden? Dat kan natuurlijk ook altijd! Wij zijn doordeweeks geopend van 07:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur.

Back To Top