skip to Main Content
Gratis verzending vanaf € 75,-
247 Jeans Bij Nicolaas Verf

247 Jeans bij Nicolaas Verf

Goed Nieuws!

247 Jeans is nu ook bij ons verkrijgbaar, zowel in de winkel als in onze online shop.

HAVE A NICE DENIM

247 Jeans brengt authentieke denims en onverwoestbare werkkleding. Een collectie die garant staat voor een perfecte pasvorm en vervaardigd uit mooie duurzame doeken. Voor veel Europese retailers is het  een betrouwbare partner door de goede kwaliteit, continuïteit en vernieuwende collecties.

247 BETROUWBAARHEID

247 Jeans staat voor een betrouwbare ‘Never Out of Stock’ collectie. 247 jeans  kiest voor een ruim assortiment waarmee ze een brede doelgroep aanspreken. Door een constante bevoorrading van hun magazijn streven ze naar een snelle 24 uurs- levering.

247 JEANS KWALITEIT

247 Jeans staat voor kwaliteit. Door intensieve samenwerking met de leveranciers kunnen ze betrouwbare kwaliteiten en pasvormen waarborgen. Dit zorgt ervoor dat u altijd de kwaliteit geleverd krijgt die u mag verwachten.

247 DUURZAAMHEID

247 Jeans staat voor duurzaamheid. In het gehele productieketen streven zij naar goede omstandigheden voor mens, milieu en maatschappij.

Wij houden 5 verschillende modellen op voorraad:

Grizzly, een mooie stevige worker met  Cordura-versteviging aan been en cargozakken.

Bison, Een klassieke stevige worker met Cordura kniestukken.

Palm Slim, een moderne stretchy jeans met rechte taille, medium rise en slanke pijp, verkrijgbaar in 2 kleuren.

Lynx, Een stevige bermuda worker, voor de warme dagen.

Bent u niet zeker van uw maat? U kunt bij ons passen in onze ruime paskamer! Zo gaat u altijd met de correcte maat de deur uit.

Bent u op zoek naar een ander model? Neem eens een kijkje op de site van 247 jeans. Wij kunnen alle modellen voor u bestellen.

Met een broek van 247 Jeans wordt werken nog leuker!

 

 

 

 

 

 

Back To Top