skip to Main Content
Gratis verzending vanaf € 75,-

 

Hydrolin maakt katoendoek waterdicht. Toepassing op onder andere luifels, tenten, parasols, zeilen van schepen, molens en vrachtwagens.

Hydrolin is een uniek product, wat met niets is te vergelijken. Het “pimpt” katoendoek weer op tot nagenoeg nieuw. Heeft u een parasol die door alle UV en weersomstandigheden vaal is geworden? Dan knapt dit product deze weer voor u op. Aanbrengen, in borstelen, even in laten trekken en het overtollige verwijderen. Et Voíla! Na 24 uur droging weer klaar voor gebruik.

 

2 varianten

Er zijn 2 typen Hydrolin, De variant voor katoendoek, waaronder de parasols, luifels en tenten vallen, en de zwaardoek, een coating op basis van wassen voor zwaar katoendoek Deze is uitermate geschikt voor zeilen van schepen, molens en vrachtwagens, maar denk ook aan zeilen van legervoertuigen of cabrio kappen.

Hydrolin is binnen de scheepvaart ook wel bekend als dekkledensmeer, en is een uitstekend middel voor het conserveren van katoen/vlaszeilen.

 

Hydrolin Katoendoek
https://www.nicolaasverf.nl/product/hydrolin-katoendoek/

 

Hydrolin Zwaardoek
https://www.nicolaasverf.nl/product/hydrolin-zwaardoek/

Voor het aanbrengen gebruikt u een blokwitter of luiwagen, welke te vinden zijn in onze webshop.

Zowel Hydrolin katoendoek als zwaardoek wordt geleverd in diverse kleuren. Voor het mooiste resultaat kiest u de kleur die het dichtste bij de originele kleur van uw doek komt.

 

Wat praktische info over Hydrolin

Het verbruik is afhankelijk van de staat waarin uw doek verkeerd, maar over het algemeen ligt dit op zo’n 4 M² per liter. Het is klaar voor gebruik en hoeft dus niet meer verdund te worden. Uw gereedschap kan eventueel met terpentine gereinigd worden. De verwerkingstemperatuur ligt tussen de 10 en 25°C. Niet in de volle zon, maar ook liever niet bij te vochtig weer.

De technische- en de veiligheidsinformatiebladen vind U bij het product in de webshop. Voor overige vragen kunt U natuurlijk altijd bij ons terecht!

 

Back To Top