Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe producten in het assortiment van PUURkleur

Als schilder is het belangrijk om continu te experimenteren met nieuwe verfproducten. Een keer een andere kleur, structuur of verftechniek… Allemaal nodig om de laatste trends bij een project toe te passen. Nicolaas Verf helpt u hierbij. Maak kennis met de nieuwe producten van PUURkleur!

PUURkleur: exclusieve en decoratieve wandafwerking

Wanneer u vraagt naar dé specialist in exclusieve en decoratieve wandafwerking, bedoelt u PUURkleur. PUURkleur heeft een gevarieerd aanbod producten in het assortiment van de gerenommeerde Italiaanse producent Giorgio Graesan. Met PUURkleur creëert u een sprankelende en warme sfeer in iedere ruimte.

Puur vakmanschap

Bij sommige producten van PUURkleur is echt vakmanschap nodig. Neem bijvoorbeeld Spatula Stuhhi (Venetiaans Stucwerk). Als professionele schilder heeft u dit snel onder de knie. Liever uitbesteden aan een stucadoor? Dat kan natuurlijk altijd!

Laat wanden leven

De producten van PUURkleur laat wanden leven en zijn stuk voor stuk uniek. Nicolaas Verf geeft u een overzicht van de gevarieerde producten.

1. Spatula Stuhhi

Een bijzondere stuctechniek waarmee het effect van een gladde marmeren wand of plafond wordt gecreëerd. 100% gemaakt van natuurlijk materiaal en samengesteld uit Italiaans marmerpoeder en kalk.

spatula-stuhhi

2. Spirito Libero

Met deze designstucco realiseert u verschillende creaties. Van een stoere en stijlvolle betonlook tot meerkleurige wandafwerkingen.

spirito-libero

3. Colore & Gioia

Een eigentijdse verf met een geraffineerd metallic effect dat zorgt voor een frisse en levendige uitstraling.

colore-gioa

4. Colore & Neve

Op zoek naar een matte muurverf? Kies voor Colore & Neve. Een matte muurverf met kleine zilverkleurige deeltjes die licht reflecteren. Ideaal voor het voorjaar!

color-neve

5. Colore & Oro

De Metallic muurverf in het goud is verkrijgbaar in maar liefst 105 kleuren! Colore & Oro zorgt voor een chic eindresultaat.

Colore-oro

6. La Casa dei Sogni

Een authentieke Italiaanse stijl met de verf van La Casa dei Sogni. Gaat u voor rustige tinten of durft u de uitdaging aan door felle kleuren te gebruiken?

la-casa-dei-sogni

7. White Paint   

Met het prachtige parelmoereffect in de witte verf krijgt de wand een subtiele schittering. De White Paint verf past zich uitstekend aan de omgeving aan.

white-paint

Bekijk het effect zelf

Een van onze vaste klanten heeft een mooi project gerealiseerd, met de producten van PUURkleur. De verf is geschikt voor diverse ondergronden, dus ook voor de badkamer.

project-puurkleur

project-puurkleur-2

Nicolaas Verf adviseert

Voor advies kunt u altijd terecht bij Nicolaas Verf. Wij adviseren u over de verf die voor u geschikt is. Nicolaas verf is uw verfspecialist. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Bron: PUURkleur.nl

Geef een reactie