skip to Main Content
Trapboot Schilderproject

N

icolaas Verf levert verf voor de meest uiteenlopende activiteiten. Van het schilderen van de buiten- en binnenkant van woningen tot het renoveren van historische ornamenten. Daarnaast levert Nicolaas Verf ook speciale artikelen voor het onderhoud van boten. Dat bracht familie van Dijk naar Nicolaas Verf. Hun trapboot Barro uit 1963 was toe aan een flinke opknapbeurt. Met de juiste materialen en professioneel advies konden zij direct aan de slag.

Het schilderen van trapboot Barro

Boven de waterlijn is gebruik gemaakt van de Giano Multiprimer gevolgd door twee lagen Altura TC in de kleur Old Ivory. Onder de waterlijn is er eerst een grondlaag aangebracht van Delta 3000 epoxy primer. Deze primer zorgt voor een optimale bescherming van de romp. Het geheel is afgewerkt met een prachtige oud Hollandse rode kleur. Hierbij is gebruik gemaakt van de Corsa 641 Antifouling.
Wij zijn er van verzekerd dat de familie van Dijk weer jaren kan genieten van Barro!

Stel uw vraag aan Nicolaas Verf

Om kennis te maken met onze producten organiseerden wij begin maart een speciale Epifanes en Rupes demodag. Op deze dag konden klanten al hun vragen stellen over bootonderhoud. Op de hoogte blijven van onze demodagen? Volg ons op Facebook.

Back To Top